KÖPGUIDE: Sittpuff (2023) Få ordning och reda i barnens rum!

pexels pixabay 462235
pexels pixabay 462235

Piffa till barnrummet med en fin och funktionell sittpuff. Sittpuffen blir en snygg inredningsdetalj samtidigt som den fungerar som en sittmöbel. En del modeller har ytterligare ett användningsområde då de även fungerar som förvaring om man lyfter bort locket. Möbeln blir därmed både snygg, praktisk och funktionell.

Alice & Fox Sittpuff Fox

Vår vinnare!

JLY Sittsäck, grey

Vår premiumvariant

Swimpy Armringar Bamse 2-6

Vår budgetvinnare

NG Baby Sittsäck Mood

Prisvärda och bra!

Vår vinnare: Alice & Fox Sittpuff Fox

Bästa sittpuffen

Bästa pris hittar du hos:

För närvarande kan vi inte visa några priser.

Sittpuffen Fox är en söt sittpuff där själva sittdynan har motivet av en vilande räv och det finns även två utstickande öron. Motivet går i lugna och mjuka färger och smälter väl in i alla barnrum. Sittpuffen är inte bara en funktionell sittmöbel utan blir även en rolig inredningsdetalj och motivet går hem hos de allra flesta barn. Puffens mått är 29x29x25 cm.

PREMIUM: JLY Sittsäck, grey

Bästa sittpuffarna

Bästa pris hittar du hos:

För närvarande kan vi inte visa några priser.

JLY Sittsäck är en bekväm och något formad sittsäck. Den har en tydlig sittdel och sedan en upphöjd del som fungerar som ryggstöd. På toppen av denna finns även en rolig och dekorativ tofs. Formen inbjuder till en skön och avslappnad sittställning. Placera säcken i vardagsrummet eller i barnrummet för en mysig läshörna. Sitthöjden uppmäter 22 cm, ryggstödets totala höjd är 55 cm och sittsäckens bredd mäter 65 cm. Överdraget kan tas av för att tvättas i maskin på 30°C vid behov.

BUDGETVINNAREN: Kids Concept Sittpuff med förvaring Lila

Bästa sittpuffen

Bästa pris hittar du hos:

För närvarande kan vi inte visa några priser.

Denna sittpuff kommer med en smidig förvaring där leksaker eller andra prylar slukas och göms undan. Ovandelen som fungerar som ett lock är även stoppad och har en snygg knapp mitt på. Om man vill stoppa undan pallen kan den enkelt vikas ihop och förvaras i sitt eget lock för att ta minimalt med plats. Sittpuffen har en kub-liknande design som mäter 30 cm på samtliga längder. Vid behov kan man torka av tyget med en fuktig trasa för att ta bort smuts och eventuella fläckar.

MELLAN: NG Baby Sittsäck Mood

Bästa sittpuffen

Bästa pris hittar du hos:En mysig sittsäck som man sitter mjukt och komfortabelt i. Säcken har ett överdrag som är tillverkat i 100% linne för att vara extra slitstarkt. Fyllningen som består av EPS-kulor formar sig utifrån kroppen vilket gör att man är omsluten och sitter behagligt. NG Baby sittsäck fungerar lika bra att ha i barnrummet som att använda i vardagsrummet för en extra sittplats på kvällarna framför teven. Klädseln är avtagbar för att enkelt kunna tvättas i maskin. Sittsäckens storlek är ungefär 50 x 37 cm men fyllningen är rörlig vilket gör att storleken varierar vid användning.

BRA: Form Living Förvaring Softis

Bästa sittpuffen

Bästa pris hittar du hos:

För närvarande kan vi inte visa några priser.

En enkel sittpuff med en helt rund form som är klädd i sammet. Tyget i sammet ger en mjuk känsla mot den sköra barnhuden. Puffen fungerar som praktisk förvaring med ett innermått på 24×19 cm och ett yttermått som mäter 29×22 cm. Den nätta storleken gör att den enkelt smälter in även i mindre barnrum

FRÅGOR & SVAR

Vad är en sittpuff?

En sittpuff är en sittmöbel som kommer i många olika designer och variationer. Det kan vara allt från en puff som liknar en klädd pall till en puff som är som en stor sittsäck. Sittpuffen är alltid tygklädd och i en del fall är sitsen stoppad med fyllning för ökad komfort. De modeller som är mer som en sittsäck fungerar även bra att placera i vardagsrummet. Vissa modeller fungerar som förvaring där ovandelen kan lyftas av som ett lock och insidan är ett tomrum.

Är sittpuff med förvaring bra?

Sittpuffen som kommer med förvaring blir en 2-i-1 möbel. Det fungerar som en sittmöbel samtidigt som dess insida blir en rymlig extra förvaring för leksaker, gosedjur, böcker eller kläder. Har man begränsat med utrymme och vill få in både sittplats och mer förvaring är en sittpuff med förvaring ett bra alternativ.

Vad kostar en sittpuff?

Priset på en sittpuff varierar kraftigt beroende på märke, design, material och modell. Den billigaste varianten kan man få för ett par hundralappar medan en mer exklusiv modell går på flera tusen.