KÖPGUIDE: Flaskvärmare (2023) Värm flaskan tryggt och säkert!

pexels tatiana twinslol 5444927
pexels tatiana twinslol 5444927

En flaskvärmare kan för många kännas som en onödig barnpryl men när man väl har provat och fått känna på resultatet är det svårt att motivera varför man någonsin ska värma nappflaskan i micron igen. Med en flaskvärmare behöver du inte längre känna efter så att innehållet i flaskan har en lagom varm temperatur, du behöver inte köra flaskan i flera omgångar som man kan behöva göra i micron. Här får du ett perfekt resultat varje gång med jämn uppvärmning och en lagom varm flaska att ge ditt barn.

Miniland Warmy Advanced flaskvärmare & sterilisator

Vår vinnare!

Thermobaby Flaskvärmare för Hemmet och Bilen

Vår premiumvariant

Philips Avent Flaskvärmare

Vår budgetvinnare

SCF358 00 3375 1

Tommee Tippee Elektrisk flaskvärmare

Prisvärda och bra!

Vår vinnare: Miniland Warmy Advanced flaskvärmare & sterilisator

Bästa flaskvärmaren

Bästa pris hittar du hos:

Warmy från Miniland är en kombinerad flaskvärmare och sterilisator i ett. Med den medföljande adaptern kan maskinen även användas i bilen och på så sätt enkelt tas med på bilresan. Flaskan värms upp med hjälp av högtempererad ånga och den digitala displayen anger hur lång tid som återstår till flaskans innehåll har uppnått temperaturen som har ställts in. I denna maskin kan man värma både flaskor och hela barnmatsburkar och den stängs automatiskt av när temperaturen är uppnådd. Timerfunktionen gör att du kan förbereda nästa måltid direkt.

PREMIUM: Thermobaby Flaskvärmare för Hemmet och Bilen

Bästa flaskvärmaren

Bästa pris hittar du hos:

För närvarande kan vi inte visa några priser.

Denna flaskvärmare kommer med två olika adaptrar, en vanlig EU-adapter för vägguttag och en adapter som kan användas i bilen. På så sätt kan flaskvärmaren användas både i hemmet och på resande fot. Temperaturen regleras med det enkla reglaget och indikatorn visar när flaskan har uppnått rätt temperatur. Fungerar med de allra flesta modeller av nappflaskor som finns. Kommer i färgen vit/rosa och den är CE-märkt.

BUDGETVINNAREN: Philips Avent Flaskvärmare

Bästa flaskvärmaren

Bästa pris hittar du hos:

Flaskvärmaren Avent från Philips är kompatibel med de flesta nappflaskorna på marknaden. Den har olika nivåer på uppvärmning beroende på hur mycket flaskan innehåller, hur länge flaskan ska hållas varm och har även en defrost-funktion för flaskor och mat som tas direkt ur frysen. Maskinen är enkel att använda och lätt att rengöra.

MELLAN: Tommee Tippee Elektrisk flaskvärmare

Bästa flaskvärmaren

Bästa pris hittar du hos:

Den elektriska flaskvärmaren från Tommee Tippee är liten och smidig samtidigt som den är mycket enkel att använda. Den inbyggda termostaten ser till att flaskans innehåll får rätt temperatur, något som kan justeras med tre steg genom vredet på värmaren. Maskinen är lätt att rengöra och den är kompatibel i stort sätt med alla nappflaskor oavsett märke och modell.

FRÅGOR & SVAR

Vad är en flaskvärmare?

En flaskvärmare är en särskild apparat som värmer upp barnmat, mjölk och ersättning till en behagliga temperatur. Med en flaskvärmare får flaskans innehåll en jämn temperatur och man riskerar inte att värma upp den till för hög temperatur utan kan mata barnet direkt.

Hur använder man en flaskvärmare?

Flaskvärmaren kan användas på lite olika sätt beroende på vad det är för modell. På de allra flesta stoppar man ned flaskan i ett hål på apparatens ovansida och därefter ställer man in via ett reglage vilken temperatur som man önskar få flaskan till. Sedan kan apparaten signalera med en lampa eller ett ljud när flaskan har uppnått önskad temperatur.

Vilken flaskvärmare är bäst?

Philips Avent Flaskvärmare har en snygg och stilren design och smarta funktioner och är den som vi anser är bäst. Den har både en uppvärmningsfunktion och en funktion för defrost för sådant som är djupfryst och ger perfekt uppvärmning varje gång. Efter uppvärmning kan den bibehålla flaskans temperatur i upp till en timme om man inte vill använda flaskan direkt. Efter användning är den även enkel att rengöra.

Vad kostar en flaskvärmare?

Priset varierar givetvis beroende på märke och modell men de allra flesta varianter ligger på mellan 500- 1000 kronor.

Vad är skillnaden mellan en micro och en flaskvärmare?

Den största skillnaden mellan en micro och en flaskvärmare är resultatet. När man värmer en nappflaska i micron kan man riskera att värma den till en för hög temperatur så att man inte kan mata barnet direkt. Innehållet riskerar även att bli ojämnt uppvärmt och det kan vara svårt att veta hur mycket flaskan ska värmas beroende på vilken micro det är. Med en flaskvärmare ställer man istället in vilken temperatur som önskas istället för hur länge den ska köras vilket gör att man får samma resultat varje gång. Samtidigt är innehållet jämnt uppvärmt och kan ges till barnet direkt efter uppvärmning.

Vilken flaskvärmare är bäst att använda i bilen?

Utan tvekan, den som är tillverkad för bland annat det ändamålet, Thermobabys flaskvärmare.