KÖPGUIDE: Armringar (2023) Aquarapid har tagit marknaden med storm

jelleke vanooteghem xtgR6kl0g1s unsplash
jelleke vanooteghem xtgR6kl0g1s unsplash

Med ett par bekväma armringar kan ditt barn leka obehindrat i vattnet på ett tryggt och säkert sätt. Samtidigt kan barnet träna på sina första simtag utan att riskera att hamna under vattenytan, vilket är en trygghet för både barn och föräldrar. Tänk på att köpa ett par armringar som är rekommenderade till ditt barns ålder eller vikt så att de med säkerhet håller ditt barn flytande.

Glöm inte att läsa om det bästa UV-tältet.

Aquarapid Aquaring Armringar

Vår vinnare!

Skruttenringen Armringar, Rosa

Vår premiumvariant

Swimpy Armringar Bamse 2-6

Vår budgetvinnare

Bestway Swim Safe Armringar (Step C) 3-6 år

Prisvärda och bra armringar

Vår vinnare: Aquarapid Aquaring Armringar

Bästa armringarna

Bästa pris hittar du hos:

Med armringar i en klargrön färg blir barnet väl synligt i vattnet. Dessa armpuffar är försedda med en ring av skumplast inuti vilket förbättrar flytförmågan ytterligare samtidigt som den ger en ökad rörelsefrihet för barnet i vattnet. Även puffarnas helrunda form bidrar till rörelsefriheten så att barnet obehindrat kan simma, plaska och leka i vattnet. Utsidan är tillverkad av slittålig PVC som är mjuk och helt utan hårda skarvar. Aquarapid Aquaring rekommenderas till barn med en maxvikt på 30 kg.

PREMIUM: Skruttenringen Armringar, Rosa

Bästa armringarna

Bästa pris hittar du hos:

Skruttenringen armpuffar har en helt rund form vilket gynnar barnets rörelsefrihet i vattnet. Ringarna har en insida som innehåller skumplast för en stabilare position i vattnet och de blåses upp via säkerhetsventilen. Armpuffarnas yta är mjuk och behaglig mot barnets hud, helt utan skarvar som kan skava och vara obehagliga. Dessa ringar finns i en storlek och kan användas av barn från 1 års ålder och uppåt, detta innebär att man inte behöver byta armpuffar utan man kan ha samma par oavsett ålder och vikt på barnet. Det medföljer en förvaringspåse som gör armpuffarna smidiga att bära med sig.

BUDGETVINNAREN: Swimpy Armringar Bamse 2-6

Bästa armringarna

Bästa pris hittar du hos:

Dessa armringar har en knallgul färg vilket gör att barnet blir väl synligt även i mörkare vatten. På den gula bakgrundsfärgen är det sedan motiv av lekfulla Bamsefigurer vilket gör dessa armringar perfekt till det barn som har Bamse som sin stora idol. Kuddarna består av flera olika luftfack för en bra flytförmåga och ökad säkerhet. Luftfacken blåses upp via säkerhetsventilerna. Armringarna rekommenderas till barn som är 2-6 år och har en vikt på 15-30 kg.

MELLAN: Bestway Swim Safe Armringar (Step C) 3-6 år

Bästa armringarna

Bästa pris hittar du hos:

För närvarande kan vi inte visa några priser.

Armringarna Step-C från Bestway Safe är rekommenderade till barn mellan 3-6 år och är ett perfekt hjälpmedel när de första simtagen ska börja tas. Produkten är tillverkad av slitstark vinyl och armringarna har två luftfickor vardera som är försedda med säkerhetsventiler. Färgen är orange vilket syns tydligt även i mörkt vatten när man badar i insjöar och hav. Kuddarnas mått är 25 x 15 centimeter.

FRÅGOR & SVAR

Vilka armpuffar är bäst?

Aquarapid Aquaring är ett par armpuffar som lever upp till alla förväntningar. De är bekväma för barnet att bära, syns tydligt i vattnet med sin klara gröna färg och de är runda i formen för att ge barnet möjlighet att röra sig fritt i vattnet. De kan dessutom användas till barn med en vikt på upp till 30 kg.

Vad är skillnaden på armpuffar och armringar?

Armringar är den klassiska modellen av flytredskap för barn. Den består i regel av flera luftfack som blåses upp och kan i uppblåst läge ha formen av en triangel. En armpuff består oftast av bara ett luftfack och har en innerring av skumplast, även dessa är uppblåsbara. Armpuffarna har en helt rund formation vilket gör att barnets rörelsefrihet ökas då barnet kan rotera i 360° runt sin egen axel utan att redskapet positionerar. Armringarna positionerar barnet till en mer lodrät position i vattnet.

Varför ska man använda armpuffar/armringar?

Armpuffar och armringar är ett billigt och enkelt flytredskap som ökar säkerheten för ditt barn i vattnet. Detta hjälpmedel ser till att barnet håller sig flytande ovanför vattenytan vilket minimerar risken för drunkningstillbud. Produkterna är även en trygghet för barnet som kan känna sig säker i vattnet och i lugn och ro träna på att simma utan känslan av att sjunka. Trots att armpuffar och armringar ökar säkerheten avsevärt ska barnet inte lämnas utan uppsikt i vattnet.