Den bästa barnpoolen

Den bästa barnpoolen illustration
1. FILIBABBA Alfie Barnpool Fall Flowers2. Bestway Sea Captain Family Barnpool3. Bestway Barnpool Deluxe 305x183
FILIBABBA Alfie Barnpool Fall FlowersBestway Sea Captain Family BarnpoolBestway Barnpool Deluxe 305x183
Se priset härSe priset härSe priset här

Barnpooler är en fantastisk lösning för att hålla barnen svala och underhållna under varma sommardagar. Med rätt pool kan du skapa en säker och rolig miljö i din egen trädgård. Vi har testat ett antal barnpooler och har valt ut de bästa på marknaden baserat på säkerhet, hållbarhet och användarvänlighet.

Bästa barnpoolerna

Att hitta den perfekta barnpoolen kan vara en utmaning, men vi har gjort jobbet åt dig. Här är tre av de bästa alternativen för att hålla barnen svalkade och underhållna under varma sommardagar. FILIBABBA Alfie Barnpool Fall Flowers erbjuder en stilren och funktionell lösning för de yngsta. Bestway Sea Captain Family Barnpool är ett utmärkt val för hela familjen med sin generösa storlek och robusta konstruktion. För dem som söker något ännu rymligare är Bestway Barnpool Deluxe 305×183 ett perfekt alternativ med extra utrymme för lek och plask.

1. FILIBABBA Alfie Barnpool Fall Flowers

temp filibabba alfie barnpool fall flowers

Köp den här

Detaljer och design

Alfie barnpool från FILIBABBA är en utmärkt produkt för varma sommardagar. Med sitt fina blomtryck blir den snabbt en favorit i trädgården. Tillverkad i högkvalitativ PVC, vilket säkerställer hållbarhet och långvarig användning.

CE-märkt och kommer med tre genomskinliga reparationsplåster. Det är viktigt att aldrig lämna barn utan tillsyn när de leker i eller nära poolen. Poolen bör tömmas efter varje användning.

Säkerhet och rekommendationer

 • Rekommenderad ålder: Från 3 år
 • Får endast användas i vatten där barnet bottnar och under tillsyn av en vuxen

Denna barnpool har en diameter på 150 cm och en höjd på 35 cm, vilket ger gott om plats för lek. Med en volym på 230 liter är den tillräckligt stor för att barnen ska kunna plaska runt ordentligt.

Skötselråd

 • Tvätta med vatten och milt rengöringsmedel
 • Hängtorkas

Sammanfattning

FILIBABBA Alfie Barnpool Fall Flowers erbjuder en kombination av säkerhet, hållbarhet och estetik. Den är idealisk för barn från 3 år och uppåt, och med sitt vackra blomtryck blir den snabbt en favorit. För föräldrar som söker en pålitlig och attraktiv barnpool för sommaren, är detta ett utmärkt val.

Köp produkten här

2. Bestway Sea Captain Family Barnpool

bestway sea captain family barnpool

Se pris här

Detaljer och design

Bestway Sea Captain Family barnpool är en uppblåsbar pool med en lekfull design som fångar barnens uppmärksamhet. Utrustad med en ratt och en tuta, erbjuder den en interaktiv upplevelse som gör badstunden ännu roligare. Perfekt för soliga sommardagar.

CE-märkt och levereras med en lagnings-lapp för enkel reparation vid behov.

Säkerhet och rekommendationer

 • Används under tillsyn av vuxen
 • Ej lämplig för barn under 3 år
 • Rekommenderad ålder: Från 3 till 12 år

Denna barnpool bör användas med försiktighet för att förhindra skador genom fall, kläm eller kollision. Det är viktigt att alltid ha en vuxen närvarande när barnen leker i eller nära poolen.

Skötselråd

 • Tvätta med vatten och milt rengöringsmedel
 • Hängtorkas

Sammanfattning

Bestway Sea Captain Family barnpool är ett utmärkt val för familjer som söker en pålitlig och lekfull pool för sina barn. Med sin ratt och tuta blir den snabbt en favorit bland de små. För föräldrar som vill ha en säker och rolig pool för sommaren, är detta ett bra alternativ.

Köp den här

3. Bestway Barnpool Deluxe 305×183

bestway barnpool deluxe

Se priset här

Detaljer och design

Bestway Barnpool Deluxe 305×183 är en imponerande pool som erbjuder mycket plats för hela familjen att njuta av sommaren tillsammans. Med en längd på 305 cm, bredd på 183 cm och en höjd på 56 cm, rymmer den hela 1,161 liter vatten. Perfekt för varma dagar i trädgården när man vill svalka sig och ha roligt med vattenlekar.

Rekommenderad ålder: Från 6 år.

Säkerhet och rekommendationer

 • Poolen är stor nog för flera barn att leka samtidigt.
 • Viktigt att alltid ha vuxen tillsyn när barnen leker i eller runt poolen.
 • Poolen bör tömmas efter varje användning för att säkerställa renlighet och säkerhet.

Denna barnpool erbjuder en robust konstruktion som gör den hållbar för många somrar framöver. Materialet är av hög kvalitet vilket säkerställer att poolen håller mot slitage och väderpåverkan.

Skötselråd

 • Rengör med vatten och milt rengöringsmedel.
 • Förvara torrt när den inte används för att förlänga livslängden.

Sammanfattning

Bestway Barnpool Deluxe 305×183 är ett utmärkt val för familjer som söker en stor och hållbar pool för trädgården. Med sin generösa storlek och robusta konstruktion, erbjuder den mycket utrymme för lek och avkoppling under sommaren. För familjer med barn från 6 år och uppåt, är detta en pool som erbjuder både nöje och svalka.

Köp poolen här