KÖPGUIDE: LÄRA-GÅ-STOL (2023) Ett smart alternativ till ditt barn

pexels jovan curayag 3716849 scaled
pexels jovan curayag 3716849 scaled

En gåstol är ett smart alternativ när du har småbarn som försöker lära sig att gå. Med en gåstol kan de nämligen träna på att använda sina ben runt om i hemmet. Stolen ser dessutom till att barnet är helt säkert under tiden som de springer runt.

Letar du efter den bästa gåstolen för dig och ditt barn kan du börja med de vi listat här nedan. Vi har nämligen utsett dessa gåstolar till några av de bästa på marknaden.

Beemoo Happy Lära-Gå-Stol

Prisvärd, funktionell och kvalité

374970
För närvarande kan vi inte visa några priser.

Beemoo 4-in-1 Lära-Gå-Stol

Lära-gå-stol som ser ut som en bil!

BEEMOO BABY WALKER W9518 YELLOW 1895 1
För närvarande kan vi inte visa några priser.

Nacka Lära-gå-stol

Kvalité rakt igenom

card large
För närvarande kan vi inte visa några priser.

Hauck Lära-Gå-Stol 1-2-3 Hearts

En Lära-gå-stol som växer med barnet

643051 1538 1

PRISVÄRD: Beemoo Happy Lära-Gå-Stol

Bästa lära gå stolen

För närvarande kan vi inte visa några priser.

Beemoo Happy Lära-Gå-Stol är en av de mer prisvärda gåstolarna på marknaden. Priset är relativt lågt jämfört med andra, men trots detta bjuder gåstolen på en hel del.

Det finns ett litet aktivitetsbord som kommer underhålla barnet samtidigt som hen har möjlighet att ta sig runt på golvet. Den har svängbara hjul och en mjuk sittdyna. Stolen är både stabil och bekväm.

ROLIG: Beemoo 4-in-1 Lära-Gå-Stol

Bästa lära gå stolen

För närvarande kan vi inte visa några priser.

Denna gåstol kommer också från Beemoo och även den är väldigt prisvärd. Den är utformad som en liten gul bil och har en del leksaker som kommer roa barnet samt hjälpa hen med sin utveckling.

Den är dessutom höj- och sänkbar. Genom att sänka den förvandlas stolen till en ”vanlig” bil som barnet kan åka runt i.

KVALITÉ: Nacka Lära-gå-stol

Bästa lära gå stolen

För närvarande kan vi inte visa några priser.

Denna gåstol från Nacka är ett bra alternativ för alla som vill ha möjlighet att använda en gåstol under en längre tid. Den går nämligen att ställa in i tre lägen och rekommenderas från 6 månader och upp.

Gåstolen uppfyller säkerhetskraven enligt EN 1273. Den har fyra hjul och är väldigt stabil samt kommer med ett litet bord med leksaker.

UTVECKLANDE: Hauck Lära-Gå-Stol 1-2-3 Hearts

Bästa lära gå stolen

Gåstolen Hauck Lära-Gå-Stol 1-2-3 är ett fantastiskt alternativ för dig med barn från 6 månader. Stolen går att använda under längre tid. Allt eftersom barnet lär sig gå kan du nämligen byta ut delarna på stolen vilket förvandlar den till en ”svårare” stol.

Den är alltså både en stol, en cykel-liknande produkt och en vagn som barnet kan styra. Den har dessutom några roliga aktivitetsleksaker.

LYX: Bozz Lekstol Lyx

Bästa lära gå stolen

För närvarande kan vi inte visa några priser.

Det här är en lite lyxigare gåstol precis som namnet beskriver. Den har en trevlig design, är utrustad med trappskydd samt går att höja och sänka efter barnets storlek. Det är även möjligt att ta bort sitsen vilket förvandlar stolen till en gåbil i samband med att barnet blir äldre och mer säker på sina ben.

FRÅGOR & SVAR

Vid vilken ålder kan man börja använda lära-gå-stol?
Men kan börja använda en gåstol när barnet har lärt sig att sitta stadigt. De flesta väljer att använda en gåstol när barnet är mellan 4-6 månader.

Varför är lära-gå-stol bra för barn?
Det finns väldigt blandade åsikter om vare sig en lära-gå-stol är bra för barn eller inte. Fördelarna med gåstolarna är att barnen får lära sig att använda sina ben. Många barn tycker dessutom det är roligt att ”springa” runt i sin stol. Men vare sig det är bra eller inte är något alla föräldrar måste bestämma själv.

Vad ska man tänka på när man köper en lära-gå-stol?
Man måste välja den som känns bäst helt enkelt. Läs igenom alla produktspecifikationer för att se vilka skillnader som finns för att se eventuella skillnader.