KÖPGUIDE: BARNVAGNSVAGGARE (2023) Portabel ”vaggare” som hjälper ditt barn att sova!

pexels yan 5791353
pexels yan 5791353

En barnvagnsvaggare är ett perfekt tillbehör för vagnen som gör att barnet vaggas så det känner sig trygg då det sover. De allra flesta barn brukar somna i vagnen då man är ute på promenad med barnet. Men en barnvagnsvaggare kan barnet sova även då vagnen står stilla, ute eller inomhus.

Det finns flera olika modeller att välja mellan som monteras på vagnen och som kan ställas in i olika hastigheter. Det finns också barnvagnsvaggare med timer och som har sensorer som kan känna av om barnet vaknar och själv starta upp vaggningen på nytt. Ett praktiskt hjälpmedel för alla föräldrar som vill ge barnet en skön sömn då barnet behöver sova.

Missa inte att läsa vårt test om den bästa barnvagnen just nu!

BÄST: Sleepytroll Baby Rocker

Barnvagnsvaggare

Sleepytrolls barnvagnsvaggare Baby Rocker är en vaggare som innehåller många funktioner för att skapa ett rytmiskt vaggande som liknar den gång som uppstår då man drar vagnen. Vaggaren sätter man enkelt fast på barnvagnens handtag och därefter ställer man in hastigheten och bestämmer hur länge vagnen ska vaggas.

Baby Rocker har också praktiska funktioner som bland annat ljudsensorer och rörelsesensorer som automatiskt startar vaggningen om barnet släpper ifrån sig ljud eller rör på sig i vagnen. Det innebär att om barnet vaknar till så startas vaggningen direkt så att barnet tryggt kan somna om i barnvagnen.

Baby Rocker kan användas utomhus i samband med stopp men även inomhus för att få barn att sova lugnt. Vaggaren tål regn, värme och kyla. Sleepytroll Baby Rocker har uppladdningsbart batteri som på en laddning klarar av att vagga vagnen under många timmar.

BUDGETVINNAREN: Baby Rocker – Rockit, Portabel Barnvagnsvaggare

Bästa barnvagnsvaggaren

Rockit från Baby Rocker är en portabel barnvagnsvaggare som har vunnit pris för sin funktion och som effektivt vaggar barnet till sömns då barnet ligger i vagnen. Rockit kan användas både inomhus och utomhus och klarar av lätt till måttligt regn, kyla och värme. Vaggan hängs på barnvagnens handtag och kan ställas in för olika hastigheter. Den har en timer som kan ställas in med upp till 30 minuter per gång.

Med Rockit vaggas barnet med ett lugn och en rytm som precis liknar den vaggning som sker då någon drar barnvagnen. Den passar utmärkt att använda då man behöver göra korta stopp på promenaden men också i hemmet.

FRÅGOR & SVAR

Vad är en barnvagnsvaggare?

En barnvagnsvaggare är ett tillbehör man kan köpa som man fäster på barnvagnen så att vagnen vaggas automatiskt så att barnet kan sova lugnt, även då vagnen står stilla. De allra flesta barn brukar somna in i barnvagnen när man är ute på promenad. Dock händer det att barnen vaknar till när barnvagnen stannar, exempelvis då föräldrarna ska ta en kortare paus eller utföra ett ärende. Då kan en barnvagnsvaggare användas för att få barnet att vaggas i vagnen och somna om, trots att vagnen står stilla.

Hur fungerar en barnvagnsvaggare?

En barnvagnsvaggare har inbyggda funktioner som får en barnvagn att vaggas, precis lika rytmiskt och med samma gång som när man promenerar med barnvagnen. Barnvagnsvaggan fästs på vagnens handtag och kan ställas in att vagga vagnen i flera olika hastigheter. Det finns också vaggare med olika funktioner som exempelvis timer eller med sensorer som gör att vaggaren automatiskt kan starta upp och börja vagga vagnen om barnet rör sig eller släpper ifrån sig ljud.

Hur använder man en barnvagnsvaggare?

En barnvagnsvaggare används då man vill få barn att sova lugnt i barnvagnen, exempelvis i samband med att man stannar till på promenader. En barnvagnsvaggare går även utmärkt att använda inomhus då man vill få barnet att sova i vagnen. Med hjälp av en vagnsvaggare kan man få barn som har svårt att somna att bli lugna och vaggas till sömns med en rytm som påminner om då barnet dras fram i barnvagnen.